Ben je er klaar voor om de wol van de schapen voor de ogen van je tegenstander te kapen? Dan is dit jouw spel! In Schapen Kapen is het aan jou om alle schapen te vinden die zich schuilhouden in het veld van de buren. Je buurman mag de locatie van zijn schapen natuurlijk geheim houden, want je mag niet gluren terwijl je op zoek bent naar zijn schapen. In dit spel verbergen spelers hun schapen en raden ze om de beurt op welk deel van de weide de tegenstanders hun schapen hebben verborgen. Wie heeft als eerste alle schapen van de tegenstander gekaapt?

Dit kindvriendelijke spel is geschikt voor spelers van 4 jaar en ouder. Dankzij eenvoudig te houden speelstukken en het betrouwbare kliksysteem van Hubelino is het ook de perfecte metgezel voor kinderen voor als je onderweg bent.

Schapen Kapen is een strategisch bordspel ontworpen voor twee spelers. Gebaseerd op het bekende zoek-en-vind-klassieker, geeft dit spel kinderen de kans om hun logisch denken uit te breiden, hun behendigheid te verbeteren en hun waarnemingsvermogen te trainen.

Zakelijk bestellen: een omdoos bevat 16 eenheden

Inhoud
40 bouwstenen met een plaatje
10 bouwstenen met schapen
30 groene bouwsteentjes
2 grondplaten
1 gebruiksaanwijzing

Tags: Denkspel