Onze kleurrijke Sudoku slaagt erin om het hele spel leuk te maken zonder nummers. Met alleen de kleuren kunnen zelfs kleine kinderen dit spel spelen. Hun logisch denken wordt verbeterd en ze leren met dit spel op een speelse manier de kleuren. Sudoku is 100% compatibel met Duplo.

Dit kindvriendelijke spel is geschikt voor spelers van 4 jaar en ouder. Dankzij eenvoudig te houden speelstukken en het betrouwbare kliksysteem van Hubelino is het ook de perfecte metgezel voor kinderen voor als je onderweg bent.

Zakelijk bestellen: een omdoos bevat 16 eenheden

Inhoud
32 gekleurde bouwstenen
1 grondplaat
1 handleiding


Sudoku

 

Spelregels

Sudoku is bekend en geliefd over de hele wereld en nu kunnen probleemoplossers vanaf 4 jaar het spel spelen met behulp van Hubelino's op kleur gebaseerde versie van deze klassieke puzzel!

Door de kleurrijke Sudokustenen te ordenen wordt de puzzel opgelost, op deze manier bouwen kinderen handigheid op en verbeteren ze hun vermogen om logisch te redeneren.

Hubelino Sudoku begint met een startpatroon op een 4x4-raster. Door het leggen van verschillende gekleurde stenen wordt de puzzel opgelost. De stenen met de lichtgroene randen worden als eerste geplaatst om de puzzel vorm te geven, daarna kan het opgelost worden door gebruik te maken van de stenen met de witte randen. Om een puzzel correct op te lossen, moet aan de volgende criteria worden voldaan: elke horizontale rij, verticale kolom en 2x2-groep mag

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Denkspel - Sudoku

  • Model: Denkspel - Sudoku
  • Beschikbaarheid: 96
  • €29,95


Tags: Denkspel