Tangram is een oud Aziatisch spel die zijn weg vond naar ons assortiment. Met weinig stenen worden de meest fantastische dieren, huizen of eigen fantasie-creaties gemaakt!

Dit kindvriendelijke spel is geschikt voor spelers van 4 jaar en ouder. Dankzij eenvoudig te houden speelstukken en het betrouwbare kliksysteem van Hubelino is het ook de perfecte metgezel voor kinderen voor als je onderweg bent.

Tangram is gebaseerd op het bekende oud Aziatisch spel. Diverse voorbeelden uit de bijgevoegde handleiding kunnen worden nagemaakt, of kinderen kunnen hun eigen creaties maken. Dit spel geeft kinderen de kans om hun logisch denken uit te breiden, hun behendigheid te verbeteren en hun waarnemingsvermogen te trainen.

Zakelijk bestellen: een omdoos bevat 16 eenheden

Inhoud
35 bouwstenen
1 grondplaat
1 handleiding

Tangram

 

Spelregels

Hubelino Tangram is een kliksysteemversie van een bekend, klassiek Chinees puzzelspel. Het spel is geschikt voor één speler vanaf ongeveer 6 jaar. Met dit spel ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek, ruimtelijk inzicht, logisch denken, concentratie, doorzettingsvermogen en ze vergroten hun probleemoplossend vermogen en hun creativiteit.
Met slechts zeven geometrische vormen kun je oneindig veel figuren en vormen maken. De Tangramstenen moeten zo neergelegd worden dat de geometrische vormen elkaar raken en er een figuur of gewenst patroon gevormd wordt. Let op: voor sommige patronen heb je niet alle stenen nodig.

 

 


Tags: Denkspel