Met de uitbreidingsset Kanon ervaar je de ongetemde kracht van magnetisme. Verschillende constructies laten zien met welke kracht de kanon de stalen knikkers door de knikkerbaan laten schieten. Ook zullen hellingen en lastige sprongen geen obstakels meer zijn voor de knikker.

Om de magnetische kracht van de Kanon te beteugelen, moet de constructie veel kunnen weerstaan. De 70-delige uitbreidingsset Kanon bevat een hoogwaardig constructieboekje met verschillende bouwinstructies. Hierin staan de belangrijkste tips en trucs om een stabiele constructie voor de actievolle Kanon te ontwikkelen.
De 70-delige set bevat alles wat je nodig hebt om een uitgebreide knikkerbaan te bouwen. Met 2 kanonnen en 4 stalen knikkers kun je op een speelse manier het magnetisme ontdekken en met de 24 baanelementen kunnen uitdagende constructies worden ontwikkeld. De 33 dragers en dwarsliggers en de 5 tunneladapters zorgen samen met de 2 basisplaten voor de noodzakelijke stabiliteit.

De handleiding bevat een duidelijk geïllustreerde stap-voor-stap bouwinstructie. Alle elementen van uitbreidingsset Kanon zijn compatibel met de bouwstenen van andere bekende fabrikanten, zoals LEGO, en kan daardoor worden gecombineerd met de bouwstenen die je al in huis hebt.
Zoals alle producten van Hubelino is ook de uitbreidingsset Kanon in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Inhoud
2 kanonnen
24 baanelementen
38 constructie-elementen
4 knikkers
2 basisplaten
1 handleiding
Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon

  • Model: Hubelino Pi uitbreidingsset Kanon
  • Beschikbaarheid: Niet op vooraad
  • €69,95


Tags: Hubelino Pi