Big BricksSpelenderwijs leren met megagrote bouwstenen!
Stapel- en bouwstenen zijn bij veel peuters en kleuters het favoriete speelgoed. Bovendien is het ook nog eens reuze leerzaam. Blokken stimuleren de creativiteit. Je kunt ze vastpakken en draaien. Daarbij leren kinderen spelenderwijs omgaan met vormen, maten en dieptes. Nieuw is Big Bricks! Geen kleine bouwsteentjes, maar grote kartonnen bouwstenen die je kunt stapelen naar elke vorm die je wilt. Bouwen in het groot was nog nooit zo leuk! Een huisje of winkeltje is er snel mee gemaakt!

Bouwen, kleuren en plakken maar.....
Met een pakket van Big Bricks bouw je alles wat je maar wilt! Een pakket bestaat uit grote kartonnen stenen en een raam en… staat garant voor urenlang speelplezier. De stenen lenen zich overigens ook uitstekend om op te kleuren en te tekenen. Ook kun je ze natuurlijk beplakken met je mooiste plaatjes. Het artistieke talent van de kleintjes beperkt zich dus niet alleen tot bouwen. Big Bricks is ideaal voor in en om het huis, maar ook op school, de BSO of de kinderopvang zouden de bouwstenen niet misstaan.

Licht van gewicht
De bouwstenen van Big Bricks, van de makers van het succesvolle Brickadoo, zijn gemaakt van hoogwaardig, stevig, veilig en milieuvriendelijk karton. Een pakket Big Bricks bevat 6 grote stenen, 2 kleine stenen en een raamkozijn. Kortom; je kunt er groots mee bouwen en toch zijn de stenen licht van gewicht (een grote steen weegt maar 260 gram).

Bouwen wat je wilt…
Bouw je eigen huisje, muurtje, hut of winkeltje met de bouwstenen van Big Bricks. Leuk is natuurlijk dat je dit zowel alleen als met vriendjes of vriendinnetjes kunt doen. Speel je Big Bricks met meer kinderen tegelijk, dan worden ook de sociale vaardigheden en het samenwerken spelenderwijs getraind. Daarbij wordt natuurlijk het logisch nadenken gestimuleerd, want onbewust leren kinderen tellen, sorteren en vergelijken

Prijs en verkrijgbaarheid
Big Bricks is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is zowel online als bij warenhuizen en speelgoedwinkels verkrijgbaar voor € 19,95.