Over ons

Robbie’s Toys staat voor uniek en uitdagend speelgoed voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar. Ons speelgoed is leuk, educatief en van hoge kwaliteit. Het assortiment is gekozen door en getest met kinderen en hun ouders. Onze speeltips en filmpjes laten zien hoe kinderen met onze producten spelen en leren. Een deel van het assortiment bestaat uit speelgoed wat ook op school gebruikt kan worden en vaak nergens anders verkrijgbaar is.

Robbie’s Toys heeft speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Met de knikkerbaan van Hubelino kun je de mooiste glijbaan maken in heel veel variaties. De stenen zijn gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof. Een Hubelino knikkerbaan bestaat uit allerlei losse onderdelen en is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic. Het lijkt op Duplo en past ook precies op Duplo van Lego. Met rechte stukken, bochten, verhogingen, met een swing of katapult en trechters kan een knikkerbaan gemaakt worden. Het voordeel van deze onderdelen, is dat er een stevige constructie mee gemaakt kan worden, waardoor de (meegeleverde) knikkers moeiteloos door de baan rollen. Gewoon gaan zitten kijken is al leuk en de kleine bouwer leert zo over zwaartekracht en oefent naast motorische vaardigheden ook het logisch denken.

Voor zakelijke bestellingen neem contact op met email: info@rs2play.com. Consumenten kunnen de meeste producten vinden bij Bol.com
Like ons op facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!