Over ons

Robbie’s Toys is dé webshop voor uniek en uitdagend speelgoed voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar. Ons speelgoed is leuk, educatief en van hoge kwaliteit. Het assortiment is gekozen door en getest met kinderen en hun ouders. Onze speeltips en filmpjes laten zien hoe kinderen met onze producten spelen en leren. Een deel van het assortiment bestaat uit speelgoed wat ook op school gebruikt kan worden en vaak nergens anders verkrijgbaar is.

Robbie’s Toys heeft speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Met de knikkerbaan van Hubelino kun je de mooiste glijbaan maken in heel veel variaties. De stenen zijn gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof. Een Hubelino knikkerbaan bestaat uit allerlei losse onderdelen en is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic. Het lijkt op Duplo en past ook precies op Duplo van Lego. Met rechte stukken, bochten, verhogingen, met een swing of katapult en trechters kan een knikkerbaan gemaakt worden. Het voordeel van deze onderdelen, is dat er een stevige constructie mee gemaakt kan worden, waardoor de (meegeleverde) knikkers moeiteloos door de baan rollen. Gewoon gaan zitten kijken is al leuk en de kleine bouwer leert zo over zwaartekracht en oefent naast motorische vaardigheden ook het logisch denken.

Ook heeft Robbie's Toys bouwspeelgoed van Big Bricks. Eveneens educatief, constructief en goed voor de motoriek. Kinderen leren veilig bouwen met het bouwpakket van Big Bricks. Met de kartonnen bouwstenen van Big Bricks leren kinderen spelenderwijs hun hersenen te gebruiken en bevordert zo de creativiteit. Je kunt ze kleuren en beplakken.

Bij Robbie's Toys bestel je online het speelgoed van Hubelino en  het speelgoed van Big Bricks. Robbie’s Toys.nl is een initiatief van RS2Play te Maarssen.

Neem voor vragen contact op met de makers van Robbie’s Toys via:
email: info@rs2play.com


Like ons op facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!